Zakelijk Reclame website

Simon Rockman, mobiel expert en oprichter van Fuss Free Phones, vertelde The Sun Online dat je eenvoudig alles kunt kopen wat je online nodig hebt.

“Het verschil tussen naar een winkel gaan en onderdelen kopen van eBay is enorm: je kunt jezelf beschermen tegen het betalen van maximaal € 200 voor een reparatie,” zei hij.

“Misschien moet je speciaal gereedschap kopen, maar een paar euro koopt een volledige set van de dingen die je nodig hebt en sommige verkopers gooien ook vervangende schermen in.”

Als je een beetje doe-het-zelf wilt doen, ga dan naar eBay en zoek snel naar “reparatieset” gevolgd door de naam van je telefoon.

Maar als dat een beetje te simpel voor je klinkt, zijn hier enkele van de doe-het-zelf remedies voor de nachtmerrie van een gebarsten scherm dat online circuleert – die je alleen op eigen risico en met extreme scepsis moet ondernemen.

Natuurlijk willen sommige mensen dit risico niet nemen of hebben gewoon weg de tijd er niet voor. Daarvoor hebben wij een hele goede oplossing: https://www.detelefoonreparatiewinkel.nl/. Dit telefoonreparatie bedrijf komt gewoon langs bij u op kantoor of bij u thuis.

Ben je dapper (of dwaas) genoeg om ze uit te proberen?